100% onafhankelijk
Alle providers
Goedkoopste abonnementen
Beste vergelijker
Alle abonnementen

4G internet vergelijken

Klantenservice:
Open tot 22:00 uur

4G internet is veel sneller dan 3G internet. In de praktijk merk je dat alles op internet net iets sneller geladen is en dat video’s en muziek standaard met een hogere kwaliteit ingeladen worden. Nadeel hiervan is dat je iets meer data verbruikt.


Bij de meeste sim only providers krijg je gratis 4G binnen je sim only abonnement. Alleen bij Ben kun je nog kiezen voor 3G internet. Voor 4G betaal je bij Ben € 1,- per maand extra.

Hoe stap ik over naar een andere provider?

1

Vul je verbruik en wensen in

Door je verbruik en wensen in onze sim only vergelijker in te vullen verschijnen de goedkoopste sim only abonnementen voor jou. Je kunt meer dan alleen je belminuten en internetbundel invullen. Wanneer je bijvoorbeeld een maandelijks opzegbaar abonnement wilt kun je de contractduur veranderen.

2

Kies het beste abonnement

De resultaten uit de vergelijking zijn gesorteerd waarbij het goedkoopste abonnement bovenaan staat. Kies het beste abonnement voor jou.

3

Stap over

Als je het beste abonnement voor jou gekozen hebt ga je door naar de website van de provider. Daar vul je je gegevens in en kun je voor nummerbehoud kiezen. Jouw abonnement zal snel geactiveerd worden

Start met vergelijken!

Over ons

Achter simonly-vergelijken.com zitten drie ervaren telecomexperts. Ronald, Kevin en Lucas hebben samen meer dan 10 jaar ervaring met telefoon abonnementen.

Over ons

Wij houden alle abonnementen van alle mobiele providers in de gaten om jou de beste abonnementen te tonen. Wij vertellen graag meer over wat wij doen om jou van de beste informatie te voorzien.

Lees meer over ons

Wat vinden anderen?

Vincent de Ridder

Vincent koos voor T-Mobile

Geweldig goedkoop abonnement gevonden van T-Mobile. Ik wist niet dat ik 6 euro per maand kon besparen op mijn mobiele abonnement. Een sim only abonnement was echt een eye-opener voor mij.

Laura van de Meer

Laura koos voor Simyo

Na het vergelijken van sim only abonnementen was het voor mij gelijk duidelijk. Ik moest zo snel mogelijk overstappen. Ik zat al meer dan vier jaar bij mijn oude provider en betaalde ruim teveel per maand.

Nieuws uit de telecomwereld

Door: Ronald van Rooijen
13 september 2019
Door: Kevin
29 augustus 2019
Door: Ronald van Rooijen
10 mei 2019
Door: Ronald van Rooijen
9 april 2019
Door: Ronald van Rooijen
1 april 2019

Sim only providers die wij vergelijken