100% onafhankelijk
Alle providers
Goedkoopste abonnementen
Beste vergelijker
Alle abonnementen

Veelgestelde vragen

Klantenservice:
Open tot 22:00 uur

Heb je een vraag over sim only abonnementen of wil je weten hoe een bepaalde techniek werkt? Wij hebben al onze kennis over sim only verzameld. Vul hieronder jouw vraag in en wij geven het beste antwoord.

Staat je vraag er niet bij? Dan kun je deze naar ons mailen op info@simonly-vergelijken.com of hieronder het formuliler invullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw vraag.

Laatste veelgestelde vragen

Beantwoord door:
Ronald van Rooijen
13 september 2019
Beantwoord door:
Kevin
29 augustus 2019
Beantwoord door:
Ronald van Rooijen
10 mei 2019
Beantwoord door:
Ronald van Rooijen
9 april 2019
Beantwoord door:
Ronald van Rooijen
8 maart 2019
Beantwoord door:
Ronald van Rooijen
20 februari 2019

Veelgestelde vragen over internet

Hoeveel MB internet heb ik nodig?

Nederlanders zijn steeds meer gebruik van mobiel internet gaan maken. Door de komst van 4G internet stijgt het verbruik. Je krijgt met 4G automatisch een hogere kwaliteit afbeeldingen, video’s en muziek op je mobiel. Gemiddeld verbruiken Nederlanders 2 GB data per maand op hun smartphone. Steeds meer mensen kiezen voor Onbeperkt internet op hun mobiel.

Is 4G internet gratis?

Bij de meeste sim only providers krijg je gratis 4G binnen je sim only abonnement. Alleen bij Ben kun je nog kiezen voor 3G internet. Voor 4G betaal je bij Ben € 1,- per maand extra.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over bellen

Hoeveel belminuten heb ik nodig?

Nederlanders zijn de afgelopen jaren steeds minder gaan bellen. Vooral jongeren zijn steeds meer gebruik gaan maken van apps als Whatsapp, Facebook en Snapchat. Voor veel Nederlanders is een sim only abonnement met 100 belminuten voldoende. Wanneer je meer belt dan is een abonnement met onbeperkt bellen al snel voordelig. Dit komt doordat belbundels goedkoper zijn geworden en buiten de bundel bellen is erg duur.

Welke sim only provider heeft de beste dekking?

Alle sim only providers zijn aangesloten op het netwerk van één van de vier mobiele hoofdproviders: KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Controleer de dekkingskaart van de mobiele providers om te zien hoe stabiel het mobiele internet bij jou in de buurt is.

Veelgestelde vragen over het contract

Wie regelt de overstap naar mijn nieuwe provider?

Je nieuwe provider zal voor jou het abonnement bij je oude provider opzeggen. Je hoeft dus zelf niet je oude abonnement op te zeggen. Om gebruik te maken van deze overstapservice moet je bij je nieuwe provider wel aangeven dat je oude abonnement opgezegd moet worden. Hier wordt tijdens het overstappen om gevraagd door je nieuwe provider.

Meer informatie

Maandelijks opzegbaar of jaarcontract?

Maandelijks opzegbare sim only abonnementen zijn flexibeler dan contracten van 1 of 2 jaar. Het is verstandig om voor maandelijks opzegbaar te kiezen omdat je verbruik aan het einde van je contract waarschijnlijk niet meer hetzelfde is als nu. Met een maandelijks opzegbaar abonnement kun je overstappen zodra je verbruik veranderd.

Meer informatie

Hoe stap ik over naar een andere provider?

1

Vul je verbruik en wensen in

Door je verbruik en wensen in onze sim only vergelijker in te vullen verschijnen de goedkoopste sim only abonnementen voor jou. Je kunt meer dan alleen je belminuten en internetbundel invullen. Wanneer je bijvoorbeeld een maandelijks opzegbaar abonnement wilt kun je de contractduur veranderen.

2

Kies het beste abonnement

De resultaten uit de vergelijking zijn gesorteerd waarbij het goedkoopste abonnement bovenaan staat. Kies het beste abonnement voor jou.

3

Stap over

Als je het beste abonnement voor jou gekozen hebt ga je door naar de website van de provider. Daar vul je je gegevens in en kun je voor nummerbehoud kiezen. Jouw abonnement zal snel geactiveerd worden

Start met vergelijken!

Over ons

Achter simonly-vergelijken.com zitten drie ervaren telecomexperts. Ronald, Kevin en Lucas hebben samen meer dan 10 jaar ervaring met telefoon abonnementen.

Over ons

Wij houden alle abonnementen van alle mobiele providers in de gaten om jou de beste abonnementen te tonen. Wij vertellen graag meer over wat wij doen om jou van de beste informatie te voorzien.

Lees meer over ons

Sim only providers die wij vergelijken